Trainingen

Komt de boodschap niet goed over, blijft de boodschap niet hangen of geeft u veel geld uit aan trainingen die geen verandering creëren? Dan bent u op het juiste adres!

In deze training geen flap-over, Mirjam start niet met een voorstelrondje, maar ze brengt de boodschap met muziek. Muziek ontroert en raakt meteen de kern. In haar trainingen gebruikt Mirjam alle elementen die ze in haar werk heeft ontwikkeld: interviewen, presenteren, zingen, schrijven, communicatietechnieken en theater. Op deze manier maakt Mirjam werknemers op ludieke, onconventionele wijze bewust van hun invloed op de patiënt/klant/leerling. Samen met een pianist bereikt Mirjam de cursisten via muziek en werkvormen die men niet gewend is.

De pianist en Mirjam werken vanuit de meervoudige intelligentie, een aanpak die alle zintuigen prikkelt zodat de boodschap langer blijft hangen. Er is interactie tussen de trainer en de cursisten en de cursisten onderling.

Bekijk de werkvormen.

Mirjam Artikel Training NHD groot

Ibiza WAUW! experience

Retreats en trainingen op het prachtige eiland Ibiza. Wij maken in onze retreats gebruik van yoga, mindfullness, gezond eten en de schoonheid van de natuur. Dit doen we onder de bezielde begeleiding van ons professionele team. Genieten, ontspannen en energie opdoen zijn de sleutelwoorden van onze retreats en trainingen.

 

 
 

Back to Basic

Terug naar de basis. Waarom communiceert iemand zoals hij/zij communiceert. Als je wilt dat mensen zich kunnen inleven in de ander dan moet je eerst weten wat iemands eigen behoeftes en grenzen zijn. Klik op de afbeelding hiernaast om de brochure te downloaden.

 

Gezondheidszorg
Onderwijs

De gelukkige leidinggevende

Mirjam's missie is: leiding geven leuker en makkelijker maken. Deze training geeft grip op grijs ziekteverzuim, zie bijlage rechts. Klik op de afbeelding hiernaast om de brochure te downloaden.

 

Lied wat wordt gezongen voor hulpverleners in de ouderenzorg.

Lied op maat gemaakt voor poli-medewerkers n.a.v. een tevredenheids-enqûete..